Momenteel werk ik als interieurarchitect bij
Jeroen de Nijs BNI architect-interior te Amsterdam.

koen-venneman-portret-2020-1328x2000

it’s me!

 

“Hij kan op alle vlakken meedraaien” is wat er gezegd wordt over Koen Venneman.

Koen is opgeleid tot ruimtelijk vormgever aan het Cibap te Zwolle waarna hij zijn artistieke vaardigheden verder heeft ontwikkeld op de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht. Tijdens deze studies heeft hij leren werken met de Adobe programma’s zoals Photoshop, Indesign en Illustrator. Daarnaast leerde hij (3D) tekenen met Vectorworks, Sketchup, Rhinoceros en is kennis gemaakt met enkele renderprogramma’s. Om zijn bouwkundige kennis te vergroten heeft hij een bouwkunde cursus afgerond aan de Artez Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem. Verschillende stages binnen de standbouw, interieurbouw, winkelinrichting, productontwerp en architectuur hebben Koen tot een veelzijdig persoon gevormd.

De interesses van Koen zijn altijd erg breed geweest waardoor hij zich zo ontwikkeld heeft om op verschillende vlakken actief mee te kunnen werken binnen een bedrijf maar ook in het dagelijkse leven.

Als hobby ontwerpt hij in zijn vrije tijd onder andere interieurs en meubilair maar ook logo’s of andere 2D gerichte projecten zoals een website lay-out, affiches of posters. Het meubilair dat hij ontwerpt probeert hij zoveel mogelijk zelf te produceren. Zijn voorkeur gaat dan uit naar oude materialen met als voorbeeld bielzenhout gecombineerd met  staal.

 

Als je nieuwsgierig bent naar wat ik voor jou kan betekenen kan je me altijd contacten 🙂

 

Koen in het kort
veelzijdig – doener – groepswerker – sociaal