Momenteel werk ik als junior designer bij Jeroen de Nijs BNI architect-interior te Amsterdam, waar we voornamelijk werken aan interieurprojecten binnen de particuliere sector maar ook retail, horeca en hotellerie.

Opgeleid tot ruimtelijk vormgever aan het Cibap te Zwolle. Tijdens deze opleiding heb ik Adobe skills aangeleerd waaronder Photoshoppen, Indesign en Illustrator. Daarnaast heb ik hier leren werken met 3D vectorworks, Sketchup en enkele renderprogramma’s. Deze skills heb ik leren toepassen op projecten binnen de standbouw, winkelinrichting, interieurontwerpen en productontwerp.

Om mijn artistieke vaardigheden verder te ontwikkelen heb ik de studie “spatial design” gevolgd op de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht.(HKU ) Deze studie richt zich op ruimtelijke ontwerpen in openbare ruimtes en binnenruimtes. De projecten waaraan ik heb gewerkt, zijn erg veelzijdig en verschillend. Mijn interesses zijn altijd erg breed geweest waardoor ik graag op verschillende vlakken actief ben en mee kan draaien. Om mijn projecten visueel te maken ben ik altijd nieuwsgierig naar nieuwe middelen om in te kunnen zetten.

Ook in mijn vrije tijd ben ik veel bezig met het ontwerpen van nieuwe producten, interieurs maar ook met logo’s en andere 2D ontwerpen. De producten die ik ontwerp ontstaan vaak vanuit bestaande producten die klaarliggen voor de schroothoop. Hergebruik is een thema waar ik me dan binnen begeef. Naast het ontwerpen van bijvoorbeeld meubilair ben ik op het moment ook erg actief met het produceren ervan. Vraag naar de mogelijkheidheden en dan komen we samen tot een super product!

# # # # # #